Werkwijze

 

De juiste kattenoppas is deskundig maar een wederzijdse "klik" is natuurlijk ook wenselijk. Er is maar één manier om dit na te gaan en dat is om persoonlijk kennis te maken. Kattenoppas Purrfect Solution komt bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit bezoek kunt u bepalen of u uw huis en uw kat aan mij wilt toevertrouwen. Tevens kan ik met u en uw kat(ten) kennis maken. Tijdens dit gesprek bespreken we zaken zoals het karakter van uw huisdier(en), bijzondere gewoontes, medische gegevens, sleuteloverdracht enzovoort.

Purrfect Solution zorgt voor uw kat zoals u het zou doen. Ik bied geen “one size fits all-service” aan. Elke kat is uniek en elk huishouden heeft een andere routine. Katten gedijen op routine dus we stemmen mijn zorg af op de specifieke behoeften van uw kat.

Afhankelijk van uw wensen kom ik één- of tweemaal daags aan huis voor de verzorging. Geef het aan wanneer het noodzakelijk is dat ik specifieke tijden reserveer voor het toedienen van medicatie. Ik zal mijn uiterste best doen om hieraan tegemoet te komen. 

Zodra u kiest voor kattenoppas Purrfect Solution en wij de overeenkomst hebben ondertekend, stuur ik een afspraakbevestiging en de factuur via de mail. Het totaalbedrag dient voorafgaand aan de sleuteloverdracht op rekening te staan van Purrfect Solution.

 

Een bezoek bestaat uit:

 

· aandacht geven aan uw kat en eventueel andere huisdieren;

· eventueel toedienen van medicatie;

· uw kat voorzien van voer en vers water;

· verschonen of uitscheppen van de kattenbak(ken);

· zorgen voor een schone omgeving rondom kattenbak;

· opruimen van ongelukjes;

· vachtverzorging, mits gewenst;

· legen van uw brievenbus;

· gordijnen openen en sluiten, mits gewenst;

· u op de hoogte houden tijdens uw afwezigheid.

 

Ik ontvang graag een bericht bij thuiskomst. Op deze manier sluit ik de oppasperiode met een gerust hart af. Wanneer ik geen bericht heb ontvangen, sta ik de volgende dag gewoon weer aan uw deur om uw huisdier(en) te verzorgen. De kosten hiervan zullen doorberekend worden. Gelieve hier rekening mee te houden!

Ik ga discreet te werk, draag geen bedrijfskleding en ik rijd niet in een auto met reclame voor Purrfect Solution. Ik wil namelijk tijdens de oppasperiode niet adverteren dat u van huis bent!

werkgebied.jpg

Werkgebied

Ik bied mijn diensten aan in de omgeving van Almere en 't Gooi. Mocht u buiten dit gebied vallen en toch gebruik willen maken van mijn diensten, neem dan even contact op. Misschien kan ik toch iets voor u betekenen tegen een aangepast tarief.

Staat mijn werkwijze u aan? Ga dan verder naar tarieven.