kattenoppas-aan-huis-Almere.jpg

When all else fails..

Hug the Cat


Over mij

Mijn naam is Nicol en ik woon in Almere. Ik ben altijd opgegroeid met dieren om mij heen en toen ik eenmaal op mezelf ging wonen, veranderde daar niet veel aan. Honden, vogels, konijnen, katten, vissen, schildpad en hamsters. Op dit moment ben ik de trotse "dienaar" van 3 katten.

Een tijd geleden maakte ik de keuze om een van mijn katten bij een kattenpension onder te brengen. Na 2 dagen nam ik contact op met de eigenaar van het pension en vroeg hoe het met Chico ging. Helaas voelde hij zichzelf niet prettig en hij weigerde te eten. Ze besloten om hem apart te zetten van de andere katten. Hopelijk zou hij hierdoor wat rust krijgen en gaan eten. De volgende dag nam ik weer contact op maar ondanks de goede zorgen, weigerde hij nog steeds om te eten. De eigenaar van het pension wilde overstappen op dwangvoeren. Op deze manier kon ik niet genieten van mijn vakantie! Gelukkig kon ik het regelen dat een vriendin, die overigens angstig is voor katten, hem ophaalde en naar huis bracht. Zij nam de zorg over tot onze thuiskomst.  

Katten zijn hele territoriale dieren. Een kattenhotel of pension kan voor katten stressvol zijn. Meerdere mensen lopen tegen dit probleem aan. Dit deed mij besluiten om mijn liefde voor dieren en mijn werk te combineren. Kattenoppas Purrfect Solution werd een feit! Ik kom uw katten en andere huisdieren graag in de watten leggen terwijl u van huis bent. Naast kattenoppas aan huis schrijf ik ook blogs over katten.

Neem eens een kijkje bij mijn werkwijze om te zien hoe een bezoek aan uw geliefde huisdier eruit ziet.